Logga in

Han slutar som vd

Publicerad
26 jan 2017, 10:04

”Det har varit tufft, lärorikt och jätteroligt”

Installatörsföretagens vd Jan Siezing går i pension vid årsskiftet. Då går också avtalet ut som skrevs mellan Jan Siezing och Installatörsföretagen (IN) när IN bildades. Jan Siezing har suttit sju år som vd för Elektriska installatörsorganisationen EIO och nu senast två år som vd för IN.

Arbetet med att hitta en ny vd har redan börjat och IN:s styrelse har inlett ett samarbete med en extern rekryteringskonsult.

– Sammanlagt har jag varit nio år i den här branschen och det har varit en fantastisk resa. Det har varit tufft, lärorikt och jätteroligt, säger Jan Siezing som lovar att ”ge järnet ända in i kaklet”.

Vad ska du göra efter att du slutat på IN?

– Jag gillar bilar och motorer och har en ambition att lära mig göra olivolja när jag är i familjens hus i Spanien. Jag är inte orolig för att bli sysslolös.

Vilka goda råd har du till din efterträdare?

– Om styrelsen behåller sina ambitioner som jag och styrelsen satt upp till 2022, så hoppas jag att det blir en efterträdare som verkligen tar tag i ledarskap och medarbetarskap och fortsätter stegen som vi har tagit mot att bli ett ännu bättre servicebolag.

– Men jag hoppas också att det blir en person som för med sig nya och fräscha idéer.