Logga in

Projektengagemang slår samman bolag

Publicerad
30 sep 2015, 14:32

Konsultkoncernen Projektengagemang slår från och med 1 oktober samman fyra bolag inom koncernen. Tillsammans bildar de Projektengagemang Projektledning i Sverige AB.

Konsultkoncernen Projektengagemang grundades 2006 och har sedan dess vuxit och är i dag en av branschens större aktörer. För att stärka sin position på marknaden ytterligare slår man samman fyra bolag inom koncernen och bildar nya Projektengagemang Projektledning i Sverige AB.

– Vi kommer i och med sammanslagningen bli en av de större aktörerna inom projektledning i Stockholm och Mälardalen. Vi kommer kunna anta oss fler olika projekt och med vår spetskompetens blir vi stora både på den lokala och nationella marknaden, säger Patric Kjellin, vd Projektengagemang Projektledning i Sverige.

Projektengagemang Projektledning i Sverige kommer från och med starten den 1 oktober att ha ett 70-tal medarbetare och ambitionen är att växa ytterligare.

– I dag har vi verksamhet i Mälardalen, Linköping och Göteborg och kommer kunna lägga ännu mer fokus på helhetslösningar som skapar ett ökat värde för kunden, vilket är kärnan i hela vår verksamhet. Redan nu har vi tecknat ett antal viktiga ramavtal med bland annat Stockholms Vatten, Jernhusen, Locum och Akademiska Hus, säger Patric Kjellin.

De fyra bolag som slås samman är: Projektledning Industri, Projektledning Hus, Process & Verksamhetsstyrning samt Ferrivia.