Foto: Colourbox

Francks Kylindustri i Stockholm får ny vd

Publicerad: 31 oktober 2016 Text: Klas Sörbo

Francks Kylindustri i Stockholm internrekryterar sin nya vd som tillträder vid årsskiftet.

Den 1 januari 2017 tillträder Daniel Båth som ny vd för Francks Kylindustri i Stockholm med cirka 30 anställda. Fram till augusti i år var Ingemar Sjöström vd för bolaget, men blev då ny vd för Umia i Umeå.

Daniel Båth är energitekniker i grunden och har varit i Francks Kylindustri sedan 2010 där har arbetat med försäljning och som projektledare. På senare tid har han också varit ansvarig för industridelen i företaget.

– Daniel känner företaget och våra kunder väl och vi har höga förväntningar på att han ska kunna utveckla verksamheten i Stockholmsregionen ytterligare. Det är roligt att vi kan erbjuda karriärvägar inom koncernen, säger Peter Franck, marknadschef och nuvarande vd i Stockholm, i ett pressmeddelande.

Daniel Båth kommer att fortsätta att arbeta med viss försäljning medan uppdragen inom projektledning övertas av kollegerna. 

Francks Kylindustri har huvudkontor i Norrköping, samt dotterbolag i Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Ludvika, Stockholm, Uppsala, Västerås, och Örebro. 
Fler nyheter

6 heta värmepumptrender

22 jan 2021 | 99 procent kan väl knappast ha fel? Här kommer sex tunga argument för att de tillfrågade installatörerna och återförsäljarna har rätt när de tror p...