Logga in

Radiator satsar på affärsstöd – värvar från Sandbäckens

Publicerad
18 sep 2023, 06:00
| Uppdaterad
17 sep 2023

Radiator VVS nya avdelning Affärsstöd ska stötta filialerna inom flera områden. En i teamet har rekryterats från Sandbäckens och gått den långa vägen från montör till vd.

Inledningsvis består Affärsstöd av Jan Hallgren, tidigare filialchef i Skövde/Mariestad, Mikael Johansson, före detta . filialchef i Örebro och nytillskottet Johan Svensson som kommer från Sandbäckens. Alla har lång erfarenhet inom VS-branschen och kommer att stötta filialer och ledningsgrupp med affärsutveckling samt mentorskap. De kommer även att driva större projekt över hela Sverige.

Läs också:
Radiator etablerar sig i Umeå – hämtar filialchefen från Caverion

Läs också:
Radiator tar över Caverions verksamhet i Kramfors

Johan Svensson kommer närmast från rollen som projektchef och ”risk manager” inom Sandbäckenkoncernen. Han startade som montör och har sedan fortsatt i roller som projektledare, filialchef, inköpsansvarig, nyckelkundsansvarig och vd. Han har tidigare arbetat på Calor och YIT, nuvarande Caverion.

Läs också:
Andreas Bogren, ny vd för Radiator: ”De flesta i ledningen har varit montörer”

– I min nya roll kommer jag att tillsammans med två erfarna kollegor bilda ett helt nytt team. Syftet är att bistå ledningen och i ett nära samarbete med lokala verksamheter ge stöd för att fortsätta möta marknaden genom trygga, lönsamma affärer och projekt, säger
Johan Svensson i ett pressmeddelande.