Logga in

Sandbäckens utökar i Varberg

Publicerad
13 jun 2024, 10:34

Sandbäckens Rör i Varberg AB förvärvar en rörfirma som utför installationsarbeten inom VVS, energi och värmepumpar. Fusionen är planerad att ske i början 2025.

Text

Sandbäckens Rör i Varberg AB, del av Sandbäckens koncernen, förvärvar Energioptimering i Väst AB. Fusion av Energioptimering i Väst in i Sandbäckens Rör i Varberg är planerad att ske i början 2025.

Läs också:
Borensbergs Rör blir en del av Sandbäckenskoncernen

Läs också:
24 installationskoncerner: Så ser deras omsättning och tillväxt ut

Energioptimering i Väst grundades av Bert Ola och Cecilia Henrysson 2011. Bolaget som kallas för BEO VVS, är en auktoriserad rörfirma som utför installationsarbeten inom VVS, energi och värmepumpar. 

Kunderna är konsumenter, företag, fastighetsbolag, byggbolag och kommuner. Bolaget består av 7 anställda som utgår från Varberg. Arbeten utförs främst i Varberg och även Göteborg samt Malmö.

– Jag ser framemot att träffa alla nya Sandbäckens kollegor och få dela med mig av mina erfarenheter och yrkeskunskaper, säger Bert Ola Henrysson grundare och VD Energioptimering i Väst.

Sandbäckens Rör i Varberg är ett renodlat rörinstallationsbolag som erbjuder energismarta och kvalitetssäkrade VS-installationer till företag och konsumenter. Dennis Lund Josse grundade bolaget 2022 och idag består teamet av 10 anställda.

– Förvärvet av Energioptimering i Väst AB med deras breda kompetens inom service och energi kompletterar de vår verksamhet vilket gör att vi kommer ett steg närmare vår vision – att alltid vara kundens förstahandsval inom VVS i Varberg med omnejd, säger Dennis Lund Josse, VD Sandbäckens Rör i Varberg.