Logga in

Ny rektor på Refis

Publicerad
19 aug 2014, 11:47

Claudia Marcks tillträdde som rektor på Refis, Rörentreprenörernas friskola i Stockholm, den 18 augusti. Hon har tidigare arbetat på Nacka Enskilda Gymnasium, en friskola i ungefär samma storlek som Refis.– Jag är färdigutbildad rektor med stort engagemang och mitt mål är att göra Refis till den bästa VVS-utbildningen i Sverige, säger hon via sms till VVS-Forum.

Claudia Marcks efterträder Ewa Wikman som bor i Gävle och som kommer att börja som biträdande rektor på en kommunal skola där.

Rekommenderade artiklar

Nya utbildningbolaget Insu rekryterar vd

Annons

Östersundprojekt sparade arbetstimmar med ny schaktlösning

I 190 badrum i Östersund installerar Rörprodukter Montage TECEs innovativa schaktlösning, som en del av ett ROT-projekt i kvarteret Hjorten. TECEmodul är en ny […]

Därför fick IUC:s vd gå

Ordföranden i IUC, Installatörernas Utbildningscentrum, kommenterar varför vd Marcus Andersson hastigt fått lämna sitt uppdrag.

Marcus Andersson ny vd på IUC

Marcus Andersson har anställts som vd vid Installatörernas Utbildningscentrum, IUC, i Katrineholm. Han kommer närmast från posten som administrativ chef vid JB Gymnasiet.

Hon blir ny chef på VVS-Branschens Yrkesnämnd

Charlotte Fryklund är ny verksamhetschef för VVS-Branschens Yrkesnämnd.– Det känns roligt och spännande. Jag ser fram emot att tillsammans med nya kollegor fortsätta att utveckla VVS-Branschens Yrkesnämnd, säger Charlotte Fryklund i en första kommentar.

Lindab-chef blir professor i Danmark

Göran Hultmark, utvecklingschef på Lindab i Farum, utnämns av Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) vid Aalborg Universitet Köpenhamn till adjungerad professor i ventilation.

Ny generaldirektör för YH-myndigheten

Regeringen har utsett Thomas Persson till ny generaldirektör för Myndigheten för yrkeshögskolan (YH-myndigheten). Han kommer närmast från en befattning som förvaltningschef i Stockholms stad och har innan dess haft samma post i Jönköpings och Lidköpings kommun.

ÅF utbildar Charlotte Kalla

Konsultföretaget ÅF och Charlotte Kalla har träffat en överenskommelse om samarbete under de närmaste fyra åren. Samarbetet består av ett traditionellt sponsoravtal och en utbildningsdel som syftar till att förbereda Charlotte på ett liv efter idrottskarriären.

”Det tas på större allvar när personer från arbetslivet berättar”

Ska du sluta bocka nu?

El- och VVS-eleverna i topp bland yrkesprogrammen