Logga in

Projekt för 25 miljoner till Radiator i Göteborg

Publicerad
12 maj 2015, 12:05

Radiator VVS filial i Göteborg/Uddevalla rapporterar om fem nya projekt med ett samlat ordervärde på nära 25 miljoner kronor. Störst är ett stamrenoveringsprojekt i Trollhättan värt cirka 9,5 miljoner kronor. Ett annat är ett nytt affärshus på Hisingen.

På uppdrag av Skanska ska Radiator utföra stamrenovering på 176 lägenheter i den andra etappen av kvarteret Björnbäret i Trollhättan. Projektet har startat och kommer att pågå till januari 2016. Slutkund är det kommunala bostadsbolaget Eidar och Fyrkantens Ventilation i Lidköping har luftbehandlingsentreprenaden.

Radiator ska även i samma kvarter installera VS vid bygget 30 nya lägenheter. Ordervärdet är cirka 2,5 miljoner kronor och beställare är Peab. Projektet ska vara klart i december i år.

På uppdrag av Wästbygg installerar Radiator VS på totalentreprenad vid bygget av ett nytt affärshus på cirka 15 000 m² på Hisingen i Göteborg. Ordersumman är cirka 6 miljoner kronor. Hyresgäster i kvarteret Radarflyget i Amhult centrum blir Willys, Friskis & Svettis samt ett lägenhetshotell. Projektet har startat och pågår till januari 2016. EU-Ventilation i Göteborg installerar ventilation på totalentreprenad.

39 nya lägenheter i Stenungsund

I Stenungsund byggs 39 lägenheter för bostadsrättsföreningen Stenunge Park. Radiators VS-entreprenad är värd cirka 4,1 miljoner kronor. Beställare är Per Jacobson Byggnads AB och byggherre är Riksbyggen. Projektet beräknas starta i augusti i år och vara klart i april 2016.

Kyl- och fryslager på 25 000 m2

Serneke bygger ett nytt kyl- och fryslager på 25 000 m² med tillhörande kontor i Gårdsten i Göteborg. Radiator installerar VS på totalentreprenad och ordervärdet är cirka 2,2 miljoner kronor. LH Ventteknik i Göteborg har installerar ventilation på totalentreprenad. Arbetena startar i maj och blir klara i december i år. Slutkund är Göteborgs Lastbilcentral.