Installationssamordnare- strategisk beställare, Lokalförvaltningen

Publicerad: 2019-10-21
Plats: Göteborg Antal tjänster: 1 Anställningsform: Heltid
Sista Ansökningsdag: 2019-11-24 Företag: Göteborgs Kommun Bemanningsföretag:

Lokalförvaltningen är en av Göteborgs Stads fastighetsorganisationer och en av Sveriges största offentliga fastighetsförvaltare med lokalytor på över två miljoner kvadratmeter. Vår vision är att vara en ledande byggherre och fastighetsförvaltare med göteborgarnas bästa för ögonen. Att vistas i en miljö där man mår bra är en självklar rätt vare sig man är två, trettio eller nittio år - våra drygt 470 medarbetare bygger och förvaltar miljöer att utvecklas, trivas och åldras i. Vårt uppdrag är att bygga, anpassa och förvalta bland annat skolor, förskolor, äldreboenden och boenden med särskild service. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder. Besök gärna http://www.goteborg.se/lokalforvaltningen

ARBETSUPPGIFTER

Fastighetsavdelningen ansvarar för att säkerställa fastigheternas användbarhet över tid med god teknisk status och nöjda kunder. Detta uppnås genom ett nära samarbete med kund, förvaltningens övriga avdelningar samt andra organisationer i staden. Avdelningen ansvarar för att beställa genomförandet av ny- och ombyggnationer, planerade underhållsåtgärder, reparationer och löpande tillsyn och skötsel av förvaltningens utförandeavdelningar. Vi är nu inne i ett spännande utvecklingsarbete där vi har skapat ett nytt organisatoriskt område där vi att samlat förvaltningens strategiska styrning inom teknik och hållbarhet. Detta ger oss en tydligare roll som representant som fastighetsägare.

Dina arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att som beställarens installationssamordnare, med uppdrag som strategisk samordnare, styra och utveckla rollen och uppdraget, beställarens installationssamordnare (BIS), en roll som lokalförvaltningen har som köpt tjänst. Du kommer att samordna, följa upp och stödja upphandlande BIS i pågående projekt för att säkerställa att arbetet följer förvaltningens riktlinjer för uppdraget. Vid behov och när tid ges kommer du även själv att ta uppdrag i specifika byggprojekt.

Kort beskrivning av rollen och uppdraget som BIS

• kvalitetssäkring av förvaltningens installationsfrågor

• samordnat stöd till byggprojektledare i installationsfrågor

• nära samarbete med förvaltningens sakkunniga specialister inom disciplinerna energi, inneklimat och de olika installationsområdena

• vara byggprojektledarnas operativa stöd i projekten, säkerställa att kontroller genomförs på föreskrivet sätt och att anläggningen blir driftsatt enligt tidplan.

• fånga upp installationsfrågor som behöver hanteras

• samordna konsulter samt kontrollera och följa upp entreprenörers installationssamordning

Vem blir din chef?

- För mig som chef är det viktigt att du har det bra på jobbet. Jag försöker vara lyhörd för din drivkraft, förmåga och motivation så att vi tillsammans ständigt förflyttar oss framåt. Jag agerar gärna bollplank för dig i dina utmaningar och jag tror på både hjärta och humor i det mesta. Hos mig gäller frihet under ansvar men också krav på leverans och en självklar förväntan att du bidrar till utveckling, samarbete och trivsel på arbetsplatsen.

Cecilia Dahlin, enhetschef Teknisk kvalitet o

KVALIFIKATIONER

Våra förväntningar på dig:

För denna tjänst vill vi att du har en relevant högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning i kombination med en flerårig erfarenhet inom området. Du har dokumenterad gedigen erfarenhet av kvalificerat ingenjörsarbete inom installationsområdet. Du har även arbetat ett flertal år inom installationssamordning. Vi ser det meriterande om du har erfarenhet som provningsledare av samordnad funktionskontroll. Vi vill vidare att du har mycket goda kunskaper om gällande svensk och europeisk standard inom installationsområdet. Du har även goda kunskaper om komponenter inom installationsområdet och känner väl till och har mycket god kunskap om standardavtal AB 04, ABT 06 eller de bestämmelser som ersätter dessa. För att lyckas i denna roll behöver du ha en förmåga att se helhet, vara analytisk och ha lätt för samordning. Du är kommunikativ i ditt utryck och är tydlig i att formulera och instruera inom installationsområdet.

ÖVRIGT

Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierade kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykel förmåner. Vi på Lokalförvaltningen arbetar för ett hållbart arbetsliv. Med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet.

Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Tillsvidare

Heltid

description.conditions

Heltid. Dagtid.

Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse .

Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök