Logga in

De driftar Göteborgs storarenor

Publicerad
28 maj 2019, 10:16

Ramavtalet för fastighetsdrift gäller främst Valhallabadet men omfattar även Ullevi, Gamla Ullevi och Scandinavium.

 

APS Drift och Underhåll har tecknat ett fyraårigt ramavtal med kommunala Got Event AB. Avtalet avser jourtjänst och bemanning för baddrift och fastighetsinstallation på bolagets arenor.

Kommunalt bolag köpte stort VVS-jobb utan ny upphandling – Konkurrensverket går till domstol

Got Event AB är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag som driver Ullevi, Gamla Ullevi, Scandinavium och Träningshallen, Valhalla IP, Bravida Arena, Frölundaborg samt Valhalla bad och sporthallar. Varje år genomför bolaget omkring 400 evenemang och runt 2 miljoner personer besöker årligen någon av dess arenor. Enbart Valhallabadet har nära en halv miljon besökare per år.

– Vi är glada för förtroendet och möjligheten att bidra till driften av dessa stora publika och viktiga arenor. För APS är det viktigt att ha en bredd bland kunderna, konkurrenskraftiga erbjudanden och priser, liksom suverän kundservice, säger Clas Stenström, delägare på APS.

Det nyligen ingångna avtalet innebär att APS bistår Got Event med beredskap under framförallt kvällar och helger, för att säkra bad- och fastighetsdrift. Uppdraget avser särskilt Valhallabadet men inkluderar även övriga arenor.

Så blir du en vinnare på offentlig upphandling

Förutom jourtjänst kommer APS även att stötta Got Event med personal för att täcka upp för ordinarie berörd personal under planerad frånvaro. Samarbetet inleds 1 juni 2019 och löper över fyra år.