Logga in

Rejlers förstärker inom VVS

Publicerad
15 mar 2018, 10:40

Rejlers tar över en konsultverksamhet med VVS-kompetens som förstärker kontoren i Luleå, Stockholm, Borlänge och Oskarshamn.

31 medarbetare på Scaniaägda Dynamates konsultdel går 1 april över till Rejlers Sverige genom en inkråmsaffär. Därmed förstärker Rejlers kompetensen inom VVS, automation samt maskin- och elsäkerhet. 

Huvuddelen av de nya medarbetarna placeras på Rejlers kontor i Luleå och Stockholm samt några i Borlänge och Oskarshamn. Dynamates VVS-kompetens finns huvudsakligen i Luleå där Rejlers 2011 förvärvade VVS-konsulten Nitek. 

Läs mer: Rejlers köper VVS-konsult i Luleå

– I Luleå kommer vi att bilda en ny grupp inom vårt affärsområde Building, där vi samlar några av VVS-kompetenserna. Det som är intressant för marknaden är att vi får ett heltäckande erbjudande där vi kan mixa våra erbjudanden med VVS, kommenterar Rejlers Sveriges vd Jonas Thimberg och tillägger:

– Jag ser att VVS är ett värdefullt komplement till vårt övriga utbud av tjänster inom bygg och fastighet samt ser positivt på den framtida utvecklingen.

Rejlers Sverige har 1 000 anställda. I tjänsteutbudet ingår förutom bygg och fastighet även energi, industri samt infrastruktur.

Läs mer: Teknikkonsult energieeffektiviserar i Karlshamn