Logga in

Nytt ramavtal och projekt för Radiator

Publicerad
8 dec 2016, 13:53

Radiator VVS rapporterar om ett nytt ramavtal med ett uppländskt bostadsbolag. Dessutom har Radiator fått en rörentreprenad på en vetenskapspark i grannkommunen.

Radiator i Märsta har tecknat ett ramavtal med allmännyttiga Roslagsbostäder för beståndet i Rimbo. Ramavtalet gäller mellan 1 januari 2017 och 31 december 2018 med 1 + 1 optionsår. Uppskattad omfattning av avtalet är enligt Radiator cirka 2 000 arbetstimmar.

– Det känns otroligt kul att vi blev tilldelade detta ramavtal. Detta är ytterligare ett steg i vår expansion i Stockholms- och Uppsalaområdet, säger P-O Pettersson, affärsområdeschef service i Uppsala och Stockholm på Radiator, i ett pressmeddelande. 

Radiator är även utsedd som en av entreprenörerna i gruppen för förnyad konkurrensutsättning i Roslagsbostäders hela fastighetsbestånd. Roslagsbostäder är med sina drygt 2 000 lägenheter och cirka 160 lokaler Norrtälje kommuns största hyresvärd.

Projekt på Uppsala Science Park

Radiator i Uppsala har fått i uppdrag av Kylmedia i samma stad att utföra rörinstallationerna i samband med en kylentreprenad på Uppsala Science Park. Ordervärdet är cirka 1,3 miljoner kronor.

Uppdraget gäller hus 304 och 305. Arbetet startar omgående och beräknas vara klart kring månadsskiftet februari/mars 2017. Fastighetsägare är Vasakronan.