VVS-kedja tar in ventilationsföretag

Publicerad 20 okt 2016, 15:52

Ett värme- och ventilationsföretag i Västerås är det senaste tillskottet till en av VVS-kedjorna.

Värme- och ventilationsföretaget Ventmetoder i Västerås är ny medlem i Comfort-kedjan. Företaget har 20 anställda och beräknas i år omsätta cirka 39 miljoner kronor.

Ventmetoder är specialiserat på montage, styr och reglerteknik, injustering, OVK-besiktning och eftermarknadsservice. Kundbasen består av privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommuner, landsting och rederier.

– Som medlemsföretag i Comfort-kedjan stärks vår konkurrenskraft ytterligare. Vi får skalfördelar och fördjupad kompetens samtidigt som vi kan fortsätta vara ett snabbt agerande och flexibelt företag, säger vd Gunnar Johansson i ett pressmeddelande.

Att få med Ventmetoder som en medlem i Comfort-kedjan känns oerhört roligt och ligger i linje med våra långsiktiga strategier att vi bli en ännu mer multidisciplinär kedja.

Med säte i Västerås och filial i Stockholm täcker Ventmetoder hela Mellansverige där de flesta av kunderna finns.

– Att få med Ventmetoder som en medlem i Comfort-kedjan känns oerhört roligt och ligger i linje med våra långsiktiga strategier att vi bli en ännu mer multidisciplinär kedja, säger Göran Swedérus, vd på Comfort-kedjan.

Ventmetoder ägs av Hannu Haanpää, Jonas Nordin, Markus Pettersson och Johan Haanpää.