Logga in

Projektengagemang samlar VVS i nytt affärsområde

Publicerad
16 mar 2016, 08:55

Konsultkoncernen Projektengagemang (PE) samlar nu all sin kompetens inom värme, ventilation, sanitet, kyla samt medicinska gaser i det nya affärsområdet VVS. Ett 90-tal konsulter arbetar inom det nya affärsområdet PE VVS och chef är Linda Lönneberg.

Konsultkoncernen Projektengagemang grundades 2006 och har sedan dess vuxit till att bli en av branschens större aktörer. Under den senaste tiden har flera nya affärsområden likt PE VVS etablerats. Syftet är att samla koncernens kompetenser och stärka erbjudandet ytterligare mot kunder och samarbetspartner, uppger Projektengagemang i ett pressmeddelande.

– Nu tar vi ytterligare ett steg mot vår vision om att erbjuda våra kunder allt under ett och samma tak. På så sätt kommer vi kunna lägga ännu mer fokus på helhetslösningar som skapar ett ökat värde för våra uppdragsgivare och deras affärer, vilket är kärnan i hela vår verksamhet, säger Projektengagemangs vd Per-Arne Gustavsson i pressmeddelandet.

I affärsområdet samlas ett 90-tal konsulter med säte i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Örebro och Eskilstuna. Uppdragen omfattar allt från strategisk rådgivning till detaljprojektering inom till exempel centrumfastigheter, sjukhus, idrottsanläggningar, kontorsfastigheter och skolor.

– Vårt fokus framöver kommer fortsatt vara att erbjuda installationstekniska tjänster i byggprocessens alla skeden. Genom att organisera koncernens samtliga enheter inom VVS i ett gemensamt affärsområde kan vi tillföra mervärde för kunden genom att samla den kunskap och kompetens som vi har på våra lokala marknader, säger Linda Lönneberg, affärsområdeschef VVS på Projektengagemang.

Linda Lönneberg var tidigare vd för dotterbolaget Projektengagemang VVS i Stockholm.