Ventilationstekniker till Stora Enso Skoghall

Publicerad: 2019-11-27
Plats: Hammarö Antal tjänster: 1 Anställningsform: Heltid
Sista Ansökningsdag: 2019-12-22 Företag: Stora Enso Ab Bemanningsföretag:

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder och vår försäljning 2018 uppgick till 10,5 miljarder EUR

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga plastbelägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda varav ca 110 i Forshaga

Arbetsbeskrivning

Till Stora Enso i Skoghall söker vi nu en ventilationstekniker till avd Fastighetsservice som är en del av sektion Bruksservice. Tjänsten kommer att tillhöra den centrala funktionen vilket innebär att man kommer arbeta över hela bruket med bla komfortventilation.

Exempel på arbetsuppgifter:

Förebyggande och avhjälpande arbete på våra kyl/värme och ventilationsanläggningar.

Planera och bereda arbeten för externa firmor.

 Medverka vid utredningar för investeringsbehov och större rep.

Eftersom man har ansvar anläggningar över hela bruket kommer man i rollen ha kontakt med andra funktioner så som anläggningavd, planeringsavd, driftorganisationen och övriga delar i underhållsorganisationen. Man får möjlighet att arbeta självständigt under förutsättningarna att man ansvar för att driva sina arbetsuppgifter framåt samt rapportera till närmsta chef.

Du kommer i ditt arbete att samarbeta med många olika yrkesgrupper och leverantörer och du kommer att få möjligheten att ta stort ansvar för att hålla våra komfortanläggningar i bra skick på kort och lång sikt. 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har relevant gymnasieutbildning, gärna med el/styrinriktning och erfarenhet av arbete med kyl/värme- och ventilationsanläggningar. För att klara av jobbet så måste du behärska både det svenska och engelska språket, i både tal och skrift.

Eftersom rollen innefattar många kontaktytor är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga samt har lätt för att samarbeta med andra. Du ska vara flexibel samt lojal och ha möjlighet att ställa upp vid behov. Det är också viktigt att man tar stort ansvar för sina arbetsuppgifter då man får stor frihet i att självständigt driva sitt arbete för att nå uppsatta mål.

Kompetens är såklart en viktig bit, men vi söker efter dig som även är kreativ, nyfiken och intresserad av att komma med förbättringsförslag inom arbetsgruppen. Som person har du stort intresse för teknik och en drivkraft att få utvecklas. Om du har rätta viljan och engagemanget så finns utvecklingsmöjligheterna för dig hos oss på Stora Enso Skoghall.

Känner du att denna beskrivning passar in på dig, tveka inte att söka!

Kontaktperson 

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 22 December 2019. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ida Henriksson tel: 076-853 93 50 eller via mail Ida.henriksson.ext@Storaenso.com . Frågor om tjänsten och dess innehåll kan ställas till Supervisor Adam Matsson på +46 72 244 14 17 eller Adam.Matsson@storaenso.com

Fackliga kontaktperson:

Pappers: Mats-Ola Persson 076 149 84 73

Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar på Stora Ensos karriärssidor.

För mer information om Stora Enso: http://www.storaenso.com

You are the opportunity. Join us. https://storaenso.com/en/careers

Som en del i bioekonomin är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Bland våra kunder finns förpackningstillverkare, varumärkesägare, pappers- och kartongtillverkare, förlag och tidningar, detaljhandlare, tryckerier, konverteringsföretag, snickerier och byggföretag. 

Våra fiberbaserade material är förnybara och återvinningsbara. Våra produkter erbjuder miljövänliga alternativ till fossilbaserade produkter och andra ej förnybara material. Vi menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd imorgon.

Vi gör vårt yttersta för att använda hela trädet till våra produkter samt bioenergi. Vi arbetar för koldioxidneutralitet i vår produktion i så stor utsträckning som det är tekniskt och kommersiellt möjligt. Vi förespråkar och praktiserar ett hållbart skogsbruk och arbetar för att säkerställa att fler träd planteras än vad som avverkas.

Stora Enso har cirka 26 000 medarbetare i över 30 länder. Omsättningen uppgick år 2018 till 10,5 miljarder EUR och det operativa rörelseresultatet till 1,3 miljarder EUR. Stora Ensos aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy (STEAV, STERV) och Nasdaq Stockholm AB (STE A, STE R).

Vi har ett stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö. Vi arbetar aktivt för att öka jämställdheten och den etniska mångfalden på arbetsplatsen och därför ser vi gärna sökanden som bidrar till detta.

Tillsvidare

Heltid

description.conditions

Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök