Logga in

Pumptillverkare kämpar mot förfalskningar

Publicerad
12 maj 2020, 08:34

Deltar i kinesiska IT-jättens allians mot piratkopiering och falska produkter.

Grundfos blir medlem av Alibaba Anti-Counterfeiting Alliance, AACA. Det är den kinesiska handelsplattformens satsning på en global koalition av företag som ska skydda immateriella rättigheter på e-handelsplattformar och offline.

Kompakta ventiler blev succé

AACA ger tillgång till en uppsättning digitala verktyg för att skydda företagens teknik på den snabbt växande kinesiska marknaden.

– Att gå med i Alibabas anti-förfalskning är ytterligare ett viktigt steg i vårt arbete för att skydda våra immateriella rättigheter. Detta ger oss möjlighet att fortsätta att erbjuda våra teknologier till konsumenterna, samtidigt som vi stoppar överträdelser mer effektivt och erbjuder vår expertis och kunskap för att ytterligare främja alliansens arbete, säger Astrid Nørgaard Friis, chefsjurist på Grundfos, i ett pressmeddelande.

Så försvann kanten i toan

AACA består av över 170 rättighetsinnehavare med fler är 500 varumärken från hela världen. Medlemmarna är indelade i 14 arbetsgrupper inom olika branschen för att möjliggöra bättre informationsdelning inom sina sektorer.

Grundfos ansluter till AACA:s industrigrupp.