Logga in

Bredare utbud när grossisten expanderar

Publicerad
27 aug 2018, 13:51

Ahlsell utökar i Sveriges 46:e största kommun.

Den 17 september slår Ahlsell i Hässleholm upp dörrarna till en nybyggd, större och mer lättillgänglig butik som även kommer att erbjuda ett utökat sortiment inom VA och Bygg. Allt enligt ett pressmeddelande från Ahlsell.

I över 150 år har Hässleholm varit en järnvägsknut där järnvägen fortfarande byggs ut, nu senast en tågdepå i Kärråkra. Även bostadsbyggande pågår i den expansiva skånska kommunen, något som medför affärer för näringslivet. 

– Verksamheten går bra, vilket gör att det känns roligt att kunna flytta in i större och mer ändamålsenliga lokaler. Även parkeringsytan blir större med bättre tillgänglighet för både servicetransporter och lastbilar, säger butikschefen Magnus Carlsson som ser fram emot flytten tillsammans med sina 15 medarbetare.

Den nya lokalen är på 1 700 kvadratmeter och enligt pressmeddelandet ”optimerad för Ahlsells verksamhet”. Innesäljarnas kontor vetter ut mot butiken vilket förbättrar samspelet mellan kund, butik och säljavdelning. En rymlig utegård med skärmtak ger bra lagringsmöjligheter.

Sortimentet ska bli både större och bredare inom framförallt VA och Bygg.

– Butiken utformas enligt vårt butikskoncept med tydlig skyltning och exponering av varorna Butikens läge är definitivt ett av de bästa i Hässleholm. Den ligger på samma gata som den nuvarande som i och med flytten kommer att stänga, säger Martin Hafskjär, chef säljsupport region Syd.

Hässleholm är med 52 043 invånare Sveriges 46:e största kommun.