Cowi växer inom VVS

Publicerad 17 dec 2015, 14:43

Teknikkonsultföretaget Cowi har stor efterfrågan på VVS-tjänster och förstärker med ny kompetens i både Göteborg och Stockholm. I Stockholm/Öst har Cowi etablerat en helt ny grupp inom VVS och energi, enligt ett pressmeddelande. 

Johan Ljunggren har rekryterats som gruppchef för Cowi VVS och energi i Stockholm/Öst. Han kommer närmast från EFK och har cirka 20 års erfarenhet från branschen.

– Vår ambition är att utveckla en multidisciplinär verksamhet inom byggnad och fastighet i Stockholm/Öst med byggteknik, VVS och energi samt elteknik som teknikområden. Därför är det extra kul att vi nu lyckas etablera en VVS- och energiverksamhet här, säger Mats Olsson, avdelningschef för Cowi byggnad och fastighet i Stockholm/Öst.

Även i Göteborg/Väst stärker Cowi verksamheten inom VVS och har rekryterat flera personer som börjar i inledningen av 2016.

– Vi ser en positiv utveckling och vårt mål är att fortsätta växa i linje med vår strategi, säger Johan Granung, avdelningschef för Cowi VVS och energi i Göteborg/Väst.