Logga in

VD till Comfort VVS & El Öland sökes

Öland | Ansök senast 28 juli, 2024

Nu söker vi dig som vill ta över ledarrollen för ett av Comfort-kedjans framgångsrika företag. Är du redo att ta på dig rollen som VD för Comfort på Öland, där du kommer att leda ett framgångsrikt och växande företag på en fortsatt utvecklingsresa?

Om tjänsten

Med en fin tillväxtkurva och en passion för att överträffa förväntningar, är vi redo att ta nästa steg i vår utveckling och söker en visionär och driven VD för att leda oss in i framtiden. Som VD kommer du att ha en nyckelroll i att forma företagets strategiska riktning och säkerställa att vi fortsätter att leverera enastående service och resultat till våra kunder.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

◾ Ledning och utveckling av företagets verksamhet, inklusive budgetering, affärsplanering och personalledning.

◾ Utveckla och implementera långsiktiga strategier för tillväxt och lönsamhet, med fokus på att identifiera nya affärsmöjligheter.

◾ Bygga och upprätthålla starka relationer med leverantörer, samarbetspartners och kunder för att säkerställa en hållbar affärsutveckling.

◾ Skapa en positiv och engagerande företagskultur som främjar innovation, samarbete och kontinuerlig förbättring.

Du erbjuds en nyckelroll med frihet under ansvar, där du självständigt förväntas driva det dagliga arbetet på eget sätt. Som VD arbetar du nära dina kollegor, det dagliga operativa arbete innebär bland annat:

◾ Ansvarig för affärsförhandlingar, anbud- offertgivning och avtalskrivning.

◾ Arbeta aktivt med kundaktiviteter för att förstärka och vidareutveckla relationerna med befintliga och nya kunder på den lokala marknaden.

◾ Kontraktsgranskningar och genomgångar vid större entreprenader.

◾ Rapportering av resultat och nyckeltal, budget och prognosarbete.

◾ Personalledning, motivera, utveckla/utbilda medarbetarna på filialen.

Vd rapporterar till styrelsen, och tjänsten är placerad på Öland.

Kvalifikationer

Vi söker en erfaren ledare med en stark affärsförståelse och beprövad erfarenhet av att driva och utveckla framgångsrika företag.

För att lyckas i rollen som VD bör du ha:

◾ Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik eller företagsledning

◾ En gedigen bakgrund inom installationsbranschen eller relaterade områden, med förståelse för marknadsdynamik och trender.

◾ Dokumenterad erfarenhet av affärsutveckling och strategisk planering, med förmågan att identifiera och utnyttja tillväxtmöjligheter.

◾ Ett tydligt målinriktat ledarskap med förmåga att motivera, utveckla och inspirera medarbetare. Comfort har en långsiktig målsättning att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare, vi vill att våra medarbetare har ett högt engagemang och att de utvecklas hos oss.

◾ En strategisk och analytiskt sinne med förmåga att fatta välgrundade beslut och hantera komplexa affärsutmaningar.

◾ Flytande svenska i tal och skrift.

◾ B- körkort.

Som person är du:

◾ Lyhörd och ödmjuk.

◾ Beslutsför och förmåga att agera.

◾ Trygg i sig själv.

◾ Visionär och möjliggörare.

◾ Nyfiken, pedagogisk och finurlig.

◾ Noggrann och strukturerad till sättet.

◾ Kommunikativ och synlig i organisationen, skicklig på att bygga önskvärd kultur och ett gott arbetsklimat.

Varför Comfort på Öland?

Att bli VD för Comfort på Öland ger dig möjligheten att leda ett växande företag inom en bransch med stor potential. Du kommer att få arbeta med en engagerad och kompetent personal och ha möjligheten att påverka företagets framtid på ett betydande sätt. Dessutom erbjuder vi en attraktiv lönenivå och förmånspaket för rätt kandidat.

Om arbetsgivaren

Comfort är en multidisciplinär kedja bestående av medlemsföretag, delägare och dotterbolag. Vi erbjuder helhetslösningar inom VS, ventilation och el med allt från material och installation till service och underhåll. Vår samlade erfarenhet, lokala anknytning och det faktum att vi finns över hela landet gör oss till en pålitlig partner. Comfort Öland VVS & El erbjuder högkvalitativa tjänster och produkter inom installation till våra kunder och har en stark position på marknaden.

Idag har företaget vuxit till 22 anställda, vårt verksamhetsområde är Öland och Kalmar med kontor i Mörbylånga, Färjestaden och Löttorp.

Läs mer här: https://comfort.se/

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Comfort VVS & El Öland med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!