Logga in

Projekteringsansvarig

Ansök senast 30 september, 2022

Watt Heating AB är ett privatägt företag i VVS-branschen. Sedan starten 2009 har vi breddat sortimentet och är nu en komplett leverantör av produkter för vattenburen värme. Radiatorer, konvektorer och handdukstorkar för svensk proffsmarknad och dessutom med näthandel direkt till konsument. Med Sveriges största lager av panelradiatorer har vi en självklar plats som leverantör till flera av landets största installationsfirmor. Egen produktutveckling, svenskanpassade och prisvärda produkter är nycklarna till vår framgång.

Din arbetsbeskrivning

I rollen som Projekteringsansvarig är det du som ser till att våra produkter blir föreskrivna på landets framtida byggprojekt. Du kommer att ha i huvudsak två arbetsuppgifter – kundmöten och CAD-ansvar.

I den ena delen träffar du alla Sveriges VVS-konstruktörer och föreskrivande led – både fysiskt och digitalt. Du kommer att hålla många produktpresentationer för både grupper och enskilda konstruktörer. Kunderna söker ofta teknisk konsultation och behöver hjälp att välja rätt produkt för projektet. Med din tekniska kunskap och förmåga att förstå behoven, säljer du in våra produkter så att vi blir föreskrivna i projekten. Det ska alltid kännas rätt att föreskriva Watt!

Och så blir du ansvarig för våra produkter i CAD-miljön. Alla våra produkter behöver finnas där och informationen behöver vara uppdaterad för att ge både dig och kunden bättre möjligheter att rita rätt. Det ska alltid vara lätt att föreskriva Watt!

För att lyckas måste du vara riktigt engagerad i jobbet – vi har ett högt tempo på Watt men också väldigt roligt. Du ska älska att få ett ja, men också klara att ta ett nej. Det går ibland flera år mellan projektering och installation så det finns möjlighet att ha många affärer på gång parallellt. Din framgång kommer mätas i antalet föreskrivna projekt och det finns möjlighet till provision.

Vem är du?

Det viktigaste är att du har känsla för affärer, tänker långsiktigt men samtidigt har fokus på goda resultat här och nu. VVS-kunskap är inget krav men meriterande och bakgrund som konstruktör är ett plus.

Din kunskap ska vara både bred och djup för att klara att handleda Sveriges VVS-konsulter/konstruktörer/ingenjörer så att de föreskriver oss. Att lyckas bli föreskriven handlar också om att kunna bygga och utveckla affärsrelationer, men det visste du redan. Kunskaper i CAD ger dig ett stort försprång i rekryteringen.

Du är ärlig, prestigelös och det är viktigt att du är intresserad av branschen (även om du inte har branscherfarenheten). Vi tänker att du bor på pendlingsavstånd från Eslöv i Skåne eller i Göteborgsområdet. Det är också viktigt att du både gillar att jobba självständigt och att vara en del av säljteamet på Watt. Du rapporterar direkt till företagets VD.

Ditt arbete ligger till grund för nästan all vår försäljning och du blir viktig för Watts fortsatta utveckling!

Känns detta som en riktigt rolig utmaning så sök jobbet!