Logga in

Installationer för miljoner till Varbergs nya köpcentrum

Publicerad
5 dec 2016, 13:08

Värdet av installationer av bland annat VS och ventilation till den nya gallerian i Varberg beräknas till 17 miljoner kronor. Projekteringen har redan påbörjats och installationsarbetet inleds i början på 2017 och kommer vara avslutat under hösten 2017. 

Caverion levererar tekniska installationer till Varbergs nya handelsplats. I uppdraget ingår även ett femårigt serviceavtal.

Strax utanför stadskärnan byggs just nu gallerian Lugnet-rondellen. Caverion ansvarar för alla installationer av el, data, ventilation, kyla, VS samt styrsystem till byggets första etapp.

– Vi är stolta över förtroendet att bidra till den fortsatta utvecklingen av Varberg som regionalt handelscentrum. Vi har levererat bra resultat och hög kundnöjdhet i en rad större projekt i Halland den senaste tiden och jag är övertygad om att vår lättöverskådliga helhetslösning med en kontaktyta kommer att leva upp till kundens förväntningar, säger Michell Stenström, installationschef på Caverion i ett pressmeddelande.

Beställare är YLAB Byggnads AB och slutkunden är Aspelin Ramm. I uppdraget ingår även option på tekniska installationer till Lugnet-rondellens etapp två.