Caverion avtalar om direktköp med Thermotech

Publicerad 22 dec 2015, 11:05

Thermotech Scandinavia har tecknat avtal med Caverion. Avtalet sträcker sig över två år och omfattar Thermotechs sortiment för vattenburna golvvärmesystem, tappvatten och radiatorsystem.

– Det känns väldigt bra att bli avtalsleverantör till Caverion. Vi har levererat en del till dem redan tidigare, men med ett avtal hoppas vi kunna få ett utökat förtroende hos fler av Caverions kontor, säger Malin Malmenström, försäljningschef hos Thermotech Scandinavia, i ett pressmeddelande.

Thermotech levererar systemlösningar för golvvärme och vattendistribution. Enligt företaget ger deras tillverkning och lager på samma plats flexibilitet och korta ledtider på kundanpassade produkter och lösningar.

– Vi levererar direkt dit kunden vill utan mellanhänder, vilket bland annat möjliggör skräddarsydd uppmärkning vid större projekt och därmed en enklare och smidigare installation. Våra sju regionkontor över landet har också mindre lager för kompletterande leveranser vid behov, fortsätter Malin Malmenström.