Logga in

Säljare Teknik och Prefab Stockholm Norra

Norra Stockholm, Uppsala, Gävle, Västerås | Ansök senast 12 september, 2022

Beulco Armatur AB erbjuder VVS-marknaden i Sverige ett brett program av produkter och innovativa systemlösningar av hög kvalitet. Detta möjliggörs av vår tekniska kompetens och långa erfarenhet. Vårt huvudkontor och lager finns i Helsingborg. Vi omsätter ca 160 miljoner och är 35 anställda. Beulco Armatur ingår i gruppen Beulco Holding som totalt omsätter ca 260 miljoner och är 70 anställda. För mer information om oss besök vår hemsida www.beulcoarmatur.se

Som säljare på Beulco Armatur skall du kontakta både nya och befintliga kunder och skapa långsiktiga affärsrelationer med dessa. Vi förutsätter att du kan driva och avsluta affärsprocesser. Din huvudfokus är så kallad objektsförsäljning där dina huvudsakliga målgrupper är installatörer, beställare, bostadsbolag, byggherrar och led som arkitekt/konsult.

Du kommer även ha kontakt med lagerhållande VVS-grossister för våra standardprodukter.

Du har resultat- och budgetansvar. Arbetet innebär resdagar med övernattning. För att få en effektiv bearbetning av ditt distrikt förutsätter vi att du har bostadsort inom säljområdet som omfattar
Norra Stockholm, Uppsala, Gävle, Västerås.

Du skall ha stort teknikintresse och gärna teknisk erfarenhet inom branschnära områden.
Som person är du ambitiös, resultatinriktad, strukturerad, och kan arbeta både självständigt och i ett försäljningsteam. Du liksom vi brinner för ditt arbete och delar våra företags gemensamma värderingar:
– Arbetsglädje – Koll på läget – Samarbete – Utveckling.

Du får fast lön, förmånsbil och möjlighet till personlig utveckling.

Beulco Armatur är ett familjeägt företag som funnits i VVS branschen sedan 1972. Vi kännetecknas av professionalitet, goda affärskontakter, kompetens, hög trivsel och gott arbetsklimat.

För specifika frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef
Magnus Petersson 042-29 55 74 magnus.petersson@beulcoarmatur.se

För allmän information om företaget kontakta personalansvarig
Hanna Selerup 042-29 55 68 hanna.selerup@beulcoarmatur.se

Välkommen med din ansökan magnus.petersson@beulcoarmatur.se  hanna.selerup@beulcoarmatur.se

Urval och intervjuer av sökande kommer ske löpande dock kan svar dröja under semestern.