Logga in

Grön innovativ startup söker säljare

Umeå | Ansök senast 5 oktober, 2022

Enduce har med unik know-how från forskning och industri utvecklat världsledande teknik för energiåtervinning ur duschvatten. Med vår produkt vill vi sätta en ny standard för duschgolvbrunnar där högeffektiv energiåtervinning blir en självklarhet och tillgängligt för alla. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla, planera och driva försäljningen av vår produkt samt bidra till etableringen av vårt varumärke.

Om oss

Enduce vill minska energiförbrukningen och kostnaderna för varmvattenuppvärmning med tre fjärdedelar! Med patenterad innovation tillgängliggör vi industriell och beprövad teknik för miljöer där det tidigare inte varit möjligt. Vi erbjuder golvbrunnar med energiåtervinning i världsklass för duschar – hushållens mest effektslukande applikation – och bidrar därmed kraftfullt till minskad energiförbrukning, minskad driftkostnad och minskat miljö- och klimatavtryck. Vi genomför just nu fördjupade tester av vår produkt tillsammans med etablerade aktörer på marknaden och räknar med att inleda storskalig produktion under 2023. Intresset vi möter är stort, både från potentiella kunder och andra aktörer i branschen. Kapital för att marknadsintroducera och skala upp produkten säkrades tidigare i år.

Vi söker

Vi söker dig som vill vara med och utveckla, planera och driva försäljningen av vår produkt och etableringen av vårt varumärke. I tjänsten ingår att bygga långsiktiga kundrelationer B2B med byggherrar, bostadsbyggare och prefab-tillverkare. Också att föra dialog med, upplysa och informera aktörer som på ett eller annat vis har inverkan på kundernas köpbeslut. Du bör vara affärsmässig, självgående, driftig, strategisk och kundorienterad. Vi ser gärna att du har erfarenhet från B2B och har arbetat i, eller har nätverk inom, fastighets- och VVS-branschen. Meriterande är även erfarenhet av affärsutveckling eller projektledning från startup eller tillväxtföretag. Du bör vara bosatt i Umeåområdet där vi har vårt kontor. Resor i tjänsten förekommer, både lokalt och internationellt för kundbesök, branschföreningsmöten, mässor och event. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en betydelsefull roll i ett ambitiöst och innovativt startupbolag i en mycket spännande tillväxtfas där du får möjlighet att göra skillnad – på riktigt! Både för företagets utveckling och för samhälle, miljö och klimat. Du ges stora möjligheter att själv utveckla, påverka och planera ditt arbete.

Typ och omfattning: Tillsvidaretjänst på heltid

Tillträde: November eller enligt överenskommelse

Ersättning: Fast månadslön

Arbetsort: Umeå

Ansökan

Ansök senast 5 oktober med CV och personligt brev till jobb@enduce.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontaktperson

För frågor om företaget eller tjänsten:

Thomas Holmberg, VD

070-279 72 67