Logga in

”Om det är ackordsjobb kan man tjäna bra på det”

Publicerad
17 okt 2023, 08:47

Badrumskompletteringar är många rörmokares favorituppdrag. Så även för Natalia Strandberg som berättar om flera skäl till det i VVS-podden.

VVS-poddens avsnitt nummer 18 handlar om badrumskompletteringar. Natalia Strandberg, ledande montör på Nytorps Rör i Stockholm och sidekick i podden säger att många gillar dessa uppdrag för att det är ett viktigt rum för många kunder.

– Och det syns resultat av det man gör, säger hon.

Läs också experten i VVS-podden om badrumskompletteringar
”Det är många gånger det knepigaste vid en badrumsrenovering”

Dessutom kan lönen bli bra om det är nyproduktion, med hög effektivitet.

– Om det är ackordsjobb kan man tjäna bra på det, man kan stå på gården och bocka, göra ett badrum på förmiddagen och ett annat på eftermiddagen.

Läs också om mardrömsuppdragen
”Det där är inga roliga miljöer att komma till”

Natalia Strandberg har själv nördat in sig på badrumskompletteringar hos privatpersoner. Då är det allra viktigaste att ha pratat ihop sig med kunden så att man är överens om hur kunden vill ha det och vad som är möjligt. Ibland är det inte praktiskt möjligt att inreda som i de flashiga badrumskatalogerna. Och om kunden tillhandahåller eget material gäller det att vara förberedd.

– Vi måste veta om materialet är godkänt, om det behövs något för att koppla in det och vi vill att allt ska finnas på plats när vi börjar, säger Natalia Strandberg.

Lyssna på hela avsnittet om badrumskompletteringar här: