Logga in

Magnus Ramström ny vd på Instalcobolaget VVS-metoder

Publicerad
17 aug 2021, 15:25

Magnus Ramström tar över som chef för VVS-metoder, med ett 40-tal montörer, i Stockholm. Han kommer närmast från en tjänst som avdelningschef på Bravida. 

Den 48-årige nye verkställande direktören ersätter Anders Lindberg på Instalcobolaget VVS-metoder. Han började som montör på Calor VVS i Enköping, gick vidare till NVS i Stockholm och blev sedan avdelningschef och projektledare på Bravida. Där jobbade han i sju år innan han i måndags förra veckan klev in på sitt nya arbete.. 

Läs också:
Renovering och nybyggen för VVS-Metoder

Läs också:
100-miljonerskoncern går in i Instalco

– Jag hade varit ledig länge i sommar så det var inspirerande att få komma igång och de nya kollegerna har varit snälla med mig än så länge, säger Magnus Ramström.

Några visioner om hur företaget ska utvecklas vill han inte beskriva än. Den första tiden kommer att handla om att lära känna verksamheten och människorna.

– Min första plan är att fortsätta det fina arbetet som Anders Lindberg har gjort före mig. Han har satt riktningen och nu gäller det att fortsätta med utveckling och förfining, säger han. 

Läs också:
Brist på framtidsplan kan bli en kalldusch för familjeföretagen

VVS-metoder grundades 1979 och hette då VVS-metoder Eklund & Jacobsson AB. Det ombildades först 1993 och sedan 2004, då det fick sitt nuvarande namn. De arbetar ofta med totalentreprenader inom kontor, kommersiella lokaler, bostäder, industrier och sjukhus. Bolaget ökade både omsättning och vinst kraftigt förra året. Rörelseresultatet landade på drygt 16 miljoner plus.