Logga in

Ahlsell butikssatsar i Norrköping

Publicerad
18 jun 2019, 13:01

Ahlsell bygger om Ericssons gamla lokaler till en av grossistens största butiker i Sverige.

Ahlsell har tecknat avtal med Klövern om att totalrenovera och hyresgästanpassa en befintlig fastighet på Kiselgatan för att inrymma Ahlsells framtida verksamhet i Norrköping. Dessa lokaler har tidigare använts som kontor och lager för Ericsson. Ombyggnaden har redan påbörjats och kommer att pågå för fullt fram till flytten och invigningen som planeras till april 2020.

Ahlsell invigde flaggskeppsbutik med 42 meter lång vägg för testning av elverktyg

Den nya anläggningen i Norrköping blir på över 5 000 kvadratmeter och därmed en av Ahlsells största i Sverige. Förutom den stora butiken kommer lokalerna också att inrymma en avdelning för godshantering samt kontor för cirka 60 säljare. Sammanlagt har Ahlsell över 240 butiker i Norden.

Den nybyggda butiken erbjuder våra professionella kunder ett brett sortiment inom VVS, el, VA, bygg, förnödenheter, verktyg & maskiner och personligt skydd samt kvalificerad rådgivning från säljare och teknikspecialister.

Dahl öppnar ny butik i Stockholm nära Gustavsbergs anläggning

Norrköping befinner sig i en spännande och expansiv fas. Staden växer, näringslivet utvecklas, och stora samhällsbyggnadsprojekt planeras. Norrköping har tillsammans med Linköping och övriga omkringliggande kommuner förutsättningar för en stark tillväxt framöver.

– För att kunna möta våra kunder och deras behov på bästa sätt i framtiden är det en självklarhet för Ahlsell att stärka vår lokala närvaro och satsa ytterligare resurser på en ort som Norrköping, säger Claes Seldeby, vd för Ahlsell Sverige AB.