Logga in

Två nya medlemmar på två dagar

Publicerad
4 jul 2018, 08:59

Nu ansluter sig ytterligare ett bolag till Comfort.

Nu är också stockholmsbaserade Dinami Värme & Vatten associerade medlemmar i Comfort-kedjan. Dinami Värme & Vatten grundades januari 2009 och har nio anställda. Bolaget är verksamt inom service och mindre entreprenader med en omsättning på cirka 15 miljoner kronor.

– Med vårt medlemskap i Comfort-kedjan får vi ta del av kraften som finns i den stora organisationen, även fast vi är ett litet bolag. Det ger oss både stöd och backup i frågor såsom kvalité och miljö. Comfort är ett starkt varumärke vilket kan stärka oss och vårt varumärke som enskilt bolag ytterligare, säger Patrik Jönsson, verksamhetsansvarig på Dinami Värme och Vatten, i ett pressmeddelande.

Läs mer: De tar över 15 från Rör & Värme

På två dagar har nu Comfort-kedjan fått två nya medlemmar då Rör & Värme i Väst gick med 3 juli.

– Det är glädjande att Dinami Värme & Vatten har valt att gå med i Comfort-kedjan. Det finns ett tryck i Stockholmsområdet och med ytterligare en medlem i regionen stärker vi upp vår styrka här. Med våra två nya medlemmar får vi in två starka bolag som tillsammans med kedjan har alla förutsättningar att växa, säger Comforts vd Göran Swedérus.

Dinami Värme & Vatten ägs av investmentbolaget Ljungström & Andersson Invest. I koncernen ingår även Constrera.