Logga in

Installatörsföretag på topplista över bästa arbetsgivare

Publicerad
10 nov 2016, 16:21

Ett av landets största installatörsföretag har klättrat på Universums lista över bästa arbetsgivare. Undersökningen svarar på hur unga akademiker trivs hos sina arbetsgivare.

Universum har presenterat resultatet från sin årliga undersökning av Sveriges bästa arbetsgivare.

Det är på den listan som Bravida nu har klättrat upp från femtonde till tolfte plats. Bravidas medarbetare är ”stolta över att vara del av en branschledande aktör”, enligt ett pressmeddelande. Att man får ta stort eget ansvar i sin roll på Bravida värderas också högt.

– Vi är otroligt glada över att vi förbättrat vår placering i år igen. Resultatet visar att våra medarbetare trivs och vill utvecklas tillsammans med företaget. Det är avgörande för att vi ska kunna vara ledande i vår bransch, nu och i framtiden, säger Ingererd Engquist, HR-koncernchef i Bravida i ett pressmeddelande.

– I undersökningen konkurrerar vi med många stora konsult- och byggbolag. Det är roligt att vi, som representant för installationsbranschen, ligger i topp. Här finns många möjligheter för både ingenjörer, tekniker och montörer, säger Christine Nilsson, HR-chef och Employer Branding-ansvarig på Bravida.

Universums lista över Sveriges bästa arbetsgivare består också av konsultföretagen Netlight (1), Bengt Dahlgren (3) och Pöyry (8).