Logga in

Kedja får ny medlem i Helsingborg

Publicerad
18 okt 2016, 15:24

En av VVS-kedjorna har fått en ny medlem i Helsingborg. Samtidigt rapporterar kedjan om tre nya butiker.

Skånska Bad är ny medlem i Bad & Värme. Företaget har 20 anställda och omsatte förra året cirka 25 miljoner kronor. Butiken på 700 m² ligger på Väla .

– De har en jättefin butik och är inriktade på hela badrum och våtutrymmen, berättar Michael Billfeldt, ansvarig för medlemsrekrytering och butiksprofilering på Bad & Värme.

Tre av medarbetarna arbetar i butiken och 16 fördelas på kategorierna VVS-montör, elektriker, snickare och plattsättare.

Skånska Bad startade 2011 och har vuxit snabbt. 2014 var omsättningen cirka 16 miljoner kronor och året dessförinnan 11 miljoner.

Bad & Värme har inte haft någon medlem i Helsingborg sedan Helsingborgs Sanitetslager gick till Comfort 2010. Helsingborgs Sanitetslager försattes i konkurs i mars i år.

Nya butiker och höstmöte

Förra helgen öppnade Bålstaföretaget Lindboms Rör sin nya butik i Enköping. Helgen dessförinnan var det invigning av T-Rörs nya butik i Luleå. 

I december öppnar Silverstadens Rör en butik i Sala. Salamedlemmen har tidigare saknat butik.

På torsdag håller Bad & Värme höstmöte med minimässa i Västerås för medlemmarna.

– Det är ”all time high” när det gäller antalet deltagare. Det är bara några stycken av medlemmarna som inte kommer, säger Michael Billfeldt.