Logga in

CW Gruppen säljer Vatten & Värme i Örebro

Publicerad
5 aug 2016, 15:20

Investeringsbolaget Dundic & Partners förvärvar samtliga aktier i Comfort-medlemmen Vatten & Värme i Örebro av CW Gruppen. 

Dundic & Partners köpte 20 procent av aktierna i Vatten & Värme tidigt under andra kvartalet i år.

– Snabbt insåg vi bolagets stora potential. Vi har sedan maj inlett en rad effektiviseringsinsatser högt och lågt inom bolaget. Vi satsar mycket energi och resurser på att förnya bolagets arbetssätt och processer, säger Davor Dundic, företrädare för Dundic & Partners i ett pressmeddelande.

Dundic & Partners har sedan tidigare flera lokala bolagsengagemang i Örebro.

– Vi ser stora synergier mellan vårt systerbolag inom bemanning/rekrytering och Vatten & Värme, inför den organisationsutveckling vi ser framför oss. Våra övriga engagemang kommer också att bidra med ett intensifierat försäljningsarbete och en bredare kompetensbas säger Davor Dundic.

CW Gruppen har huvudsakligen växt genom förvärv och täcker nu en stor del av Mälardalen med sina VVS- och plåtslageritjänster. Vatten & Värme har varit en del av CW Gruppen sedan 2014.

– Vi är glada att verksamheten nu får ett tydligare lokalt ägarskap genom Dundic & Partners. Vi har haft chansen att under en kortare tid arbeta i kompanjonskap i rörelsen och vi ser ett stort engagemang och en stor framtidstro hos bolagets ledning och nya ägare. Det är också vad bolaget behöver och förtjänar, säger CW Gruppens koncernchef Bertrand Hennings.