Logga in

Sandbäckens också i Örebro

Publicerad
27 jun 2016, 10:27

I augusti öppnar Sandbäckens rör ett nytt bolag i Örebro. Två tjänstemän är redan anställda och ett antal montörer är på väg in, uppger Sandbäckens i ett pressmeddelande.

Enligt Sandbäckens är målsättningen att inom tre års tid bli regionens ledande VS-entreprenör. Ett antal projekt i området har tagits hem och väntas komma igång under sensommaren.

– Vi ser mycket positivt på hela den expansiva region som Örebro tillhör. Det är mycket på gång, universitetets framväxt och logistiknavet här skapar många möjligheter. Det är med stor glädje vi kliver in på just den här marknaden, säger Sandbäckens koncernchef Arne Rydberg, i pressmeddelandet.

Sandbäckens, som öppnade ett stort antal nya bolag under 2015, har under året ytterligare förstärkts med en ny delägare, Segulah. Höstens satsning i Örebro blir den första gemensamma för den nya ägarkonstellationen. Bolaget har full beläggning inför hösten, i samtliga bolag, och orderingången är mycket bra, uppger Sandbäckens.

– Vi ser fram mot fler nyetableringar och företagsförvärv i framtiden. Vi satsar hårt och känner oss starka, mycket tack vare vår delägare Segulah. Marknaden och konjunkturen är med oss, det byggs som aldrig förr och vi bygger hela tiden vårt bolag starkare inför framtiden, säger Arne Rydberg.