Logga in

Nya lokala VVS-mässor

Publicerad
28 jun 2016, 14:17

VVS-Fabrikanternas Råd vill göra det enklare för branschen att se det senaste inom VVS-installation. Därför lanseras nu Fastighetsfokus VVS – en lokal mässa med inriktning på energi, miljö och ekonomi.

Den nya mässan riktar sig till fastighetsägare, förvaltare, installatörer och konsulter som ska få möjlighet att komma i kontakt med det senaste inom VVS-installationer i fastigheter på ett enkelt och informellt sätt, uppger VVS-fabrikanternas Råd.

– Att välja rätt VVS-produkter är en underskattad möjlighet för att göra installationer på ett kostnadseffektivt sätt. Med medvetna val kan man sänka energikostnader, minska vattenförbrukning och förhindra vattenskador, säger VVS-Fabrikanternas Råds vd Anders Mårtensson, i ett pressmeddelande.

Fastighetsfokus VVS kommer att genomföras på ett antal orter som en endags minimässa med start i Örebro. Ett 30-tal av rådets medlemmar kommer att medverka. Man kommer att knyta till sig lokala fastighetsaktörer för att presentera intressanta lokala ”case” med bäring på bland annat energieffektivisering och hållbara installationer samtidigt som företagen visar sina produkter.

Planerade dagar för Fastighetsfokus VVS i höst:

Örebro 20 oktober, Conventum.

Borås 8 november, Åshaga.

Evenemanget arrangeras gemensamt av VVS-fabrikanternas Råd och Stockholmsmässans Nordbygg.