Logga in

Comfort öppnar två nya Installationscenter

Publicerad
12 maj 2016, 15:29

Under maj öppnar Comfort-medlemmen Ohlssons Rör i Ljungby ett nytt Installationscenter. Närmast på tur står Vinbergs Rör i Falkenberg med invigning i september. 

Installationscenter är Comforts butikskoncept med fokus på kedjans tjänsteutbud: Färdigt Badrum, Installerat & Klart och Energi. I både Ljungby och Falkenberg handlar det renovering och ombyggnad av befintliga butikslokaler. 

Comfort har i dag tre renodlade Installationscenter, i Varberg (Månsson & Netterberg Rör), Linköping (Ternstedt Invent) och Örnsköldsvik (Petterssons Värme). 

– Vi har två butikskoncept inom kedjan, Installationscenter och Installationsbutik. När man går hela vägen till ett Installationscenter, som är ett tjänstekoncept, har man ingen över disk-försäljning. Varorna går i stället med montören hem till kunden, förklarar Jan Lindh, ansvarig för butiksutveckling inom Comfort-kedjan.

Söderlunds Rör i Tierp har konceptet Installationscenter i sin nyöppnade butik, men där finns fortfarande några artiklar som kan handlas över disk. Andra butiker som erbjuder konceptet Installationscenter och även över disk-försäljning är Karby VVS i Märsta, Installationsgruppen Uddevalla, Värme & Sanitet i Visby, JF Jansson VVS i Uppsala, Bad & Energicenter, Hudiksvall och Vattenhuset i Borlänge. 

Läs hela intervjun med Jan Lindh i nästa nummer av VVS-Forum, 5/2016, som kommer ut den 27 maj. Prenumeration kan tecknas här.