Carlssons Rörs vd Årets företagare i Sunne

Publicerad 14 apr 2016, 10:00

Jan Lennartsson, vd för Carlssons Rör, har utsetts till Årets företagare i Sunne, skriver Nya Wermlandstidningens nätupplaga.
– Väldigt roligt att vi hantverkare blir uppmärksammade. Det brukar ju vara mycket industriföretag annars, säger han till nwt.se. 

Årets företagare utses av Företagarna i Sunne och Sunne kommun. Årets motivering lyder enligt nwt.se:

”Jan Lennartsson har i sitt företagande en mycket god känsla för kundrelationen. Som kund får man alltid en helt outstanding service med hjälp och snabba åtgärder oavsett tidpunkt. Hans engagemang och positiva förhållningssätt underlättar stort för andra företagare att bedriva verksamhet på landsbygden. För Jan Lennartsson och Carlssons Rör är ingenting omöjligt.”

– Jag blev ju lite förvånad, det måste jag erkänna. Men nöjda kunder är det viktigaste och vi känner ju själva att vi är starka på servicesidan. Det bidrar väl till att vi har växt sakta men säkert och i dag är vi tio anställda, säger Jan Lennartsson till nwt.se.

Den 5 september avgörs om Jan Lennartsson blir Värmlands representant och får tävla om titeln Årets företagare i Sverige.

Thermia-återförsäljaren Carlssons Rör omsatte 2014 cirka 16 miljoner kronor med nio anställda.