Ternstedt startar Installationscenter i Linköping

Publicerad 23 sep 2015, 15:39

På fredag den 25 september öppnar Comfort-medlemmen Ternstedt Invent ett nytt Installationscenter i Linköping.

Installationscenter är Comforts nya koncept med fokus på kedjans tjänsteutbud: Färdigt Badrum, Installerat & Klart och Energi. Installationscentret i Linköping är 250 m2 och kommer att visa inspirerande badrumsmiljöer, uppger Comfort i ett pressmeddelande. Det ligger granne med Vedums nya utställning, som öppnar samma dag.

Ternstedt Invent med anor från 1927 har i dag drygt 70 anställda. Företaget omsätter cirka 90 miljoner kronor och erbjuder tjänster inom VS, ventilation, kyla, el samt plåt. Etableringar finns i Östergötland och norra Småland. Nu utökas verksamheten med dotterbolaget Ternstedt Invent Installationscenter Linköping AB.

– Vi går ifrån de klassiska öppettiderna och kommer att ha öppet när konsumenten har tid att handla, sju dagar i veckan. För privatkunder och företag innebär etableringen att vi nu kommer att kunna erbjuda en ännu bättre och mer allomfattande service. Vi kan utföra alla typer av renoveringar, ny- och tillbyggnationer, service samt underhåll av fastigheter, säger Richard Pihl, vd på Ternstedt Invent i pressmeddelandet.

Sedan tidigare finns Comforts Installationscenter i Varberg och Märsta.