Installationsgruppen Bohuslän butikssatsar i Uddevalla

Publicerad: 19 september 2013
Comfort-medlemmen Installationsgruppen Bohuslän, som ägs av Peter Karlsson, öppnar i morgon en ny butik på handelsområdet Torp utanför Uddevalla.

Torp har totalt över 200 000 m² handelsyta med alla de stora detaljhandelskoncepten etablerade. Handelsplatsen beräknas locka över 16 miljoner besökare per år.

– Att finnas på en handelsplats som har en så stor tillväxt känns naturligt för oss. Vår verksamhet har vuxit kraftigt de senaste åren. När tillfället kom upp med en ny fräsch butikslokal på Torp var det inte något att fundera på, säger Peter Karlsson i ett pressmeddelande

Verksamheten har nyligen namnändrat från Sotenäs Rör AB till Installationsgruppen Bohuslän AB. Comfort-verksamhet och butiker bedrivs förutom i Torp även i Kungshamn, Lysekil och Henån.

Butiken i Torp är uppbyggd efter Comforts senaste butikskoncept. Butikens fokus ligger på färdiga badrum där man erbjuder kunden helhetslösningar. Butiken har ett installationsteam kopplat till verksamheten med snickare, plattsättare, elektriker och självklart rörmontörer.

– Vi vill ligga i framkant och visa på hur kul och spännande det är att bygga om sitt badrum. För att få utställningsmiljöer, som känns som att det bor någon där har vi samarbetat med företaget Stocklounge, säger John Peterson och Cecilia Karlsson, som är ansvariga för butiken.

Butiken kommer att ha åtta anställda montörer för att hantera rörservice. Ove Henning är ansvarig för serviceavdelningen.

Fler nyheter

Så funkar exoskelettet

19 nov 2020 | Mattias Mattsson, VVS-montör på Nytorps Rör, har testat ett exoskelett för att avlasta axlar och armar när jobbar han med tung borrning i bergvägga...