Logga in
Detta är en annons från TECE AB
Detta är är en annons från TECE AB

För JC VVS gör TECEs produkter jobbet enklare

Jonas Carlsson har jobbat som VVS-installatör i snart 15 år och drivit eget de senaste sju åren. Idag installerar han nästan bara golvvärme, WC-fixturer och rörsystem från TECE. Varför? Enkelheten i produkterna gör att han sparar både tid och knepiga arbetsmoment. 

Jonas företag JC VVS har fullt upp med uppdrag för flera större hustillverkare, bland annat Bosumhus, Första villan och Västkuststugan. Varje år installerar han golvvärme, tappvatten och badrum i ett 50-tal hus i Skåneregionen. I ungefär 80 procent av uppdragen använder han TECEs produkter. 

– TECEs golvvärme TECEfloor har en stor fördel och det är att slangen för värmeslingorna är mjuk, även när det är kallt ute. Det gör att jobbet går så mycket fortare och smidigare. Detsamma gäller för slangen till tappvattensystemen, säger Jonas Carlsson. 

Enkelt med push-fit rörsystem

Även prefabskåpen och rörsystemet TECElogo med push-fit, gör arbetsmomenten både snabbare och enklare, menar han. 

– Push-fit gör att man slipper pressa eller svetsa ihop rör. Istället trycker man bara ihop rören med en koppling, så är det klart. Dessutom behöver man inte ta i så mycket, vilket är snällt mot kroppen.

Safetybag i egna badrummet

Utöver de många villaprojekten JC VVS jobbar med, håller Jonas även på att färdigställa sitt eget hus i skånska Höör. Utöver golvvärme och tappvattensystem från TECE, har han även valt att installera wc-fixturer med Safetybag för de vägghängda toaletterna i badrummen.

– Det här skulle jag vilja göra i fler badrum! Med TECEs Safetybag blir det färre moment, eftersom man slipper tätskiktet bakom fixturen. Dessutom kan man montera fixturen innan väggarna sätts igen och kaklas, vilket sparar arbetstid.

I det egna huset har Jonas dessutom monterat en beröringsfri spolknapp, TECElux Mini, och i det ena badrummet ligger även den nya golvrännan TECEdrainprofile

– Jag har hittat mina favoritprodukter att jobba med och då känns det självklart att även installera dem i mitt eget hus, avslutar Jonas Carlsson.