Logga in

VVS-kalendern lucka 4: Klamra like a boss

Publicerad
4 dec 2023, 06:00
| Uppdaterad
1 dec 2023

Linus Stark var på svensexa och i lucka 4 hittar vi en bild från en av aktiviteterna brudgummen fick stå ut med. Alltså, nej, inte att klamra loss som om det inte fanns någon morgondag. Aktiviteten var nog musikrelaterad.

”Bilden är från när jag var i en studio för inspelning. Vi var på svensexa för en kompis, och det var en av aktiviteterna.”

mer luckor
VVS-kalendern lucka 3: ”Rören kommer ut helt galet från vägg”

Läs också:
Fem saker man hade kunnat göra annorlunda med denna radiator

VVS-kalendern lucka 4: Klamra like a boss VVS-kalendern lucka 24: ”De hade tillverkat en liten ångbomb” VVS-kalendern lucka 23: ”En världsmästare hade inte placerat wc:n så dumt” VVS-kalendern lucka 21: ”Uppfinningsrikt att ta det som finns för att minska vibrationer” VVS-kalendern lucka 20: Vad är det för Risk på det silvriga till höger? VVS-kalendern lucka 19: ”Hade enligt egen utsago mycket goda hantverkarkunskaper” VVS-kalendern lucka 17: ”Glömt besticken bara, inget att gaffla om” VVS-kalendern lucka 16: ”Osäker … men tror det är ett problem” VVS-kalendern lucka 15: ”Något” udda placering av handfat VVS-kalendern lucka 14: Ska se ut så här i alla trapphus VVS-kalendern lucka 13: ”Men på riktigt varför har man gjort såhär??” VVS-kalendern lucka 12: ”Tar man 145 spänn för en macka borde man ha råd med ett komplett TD” VVS-kalendern lucka 11: Blank tank VVS-kalendern lucka 10: DIY pissoar VVS-kalendern lucka 9: ”Tog en stund innan jag förstod vad som var fel på innedelen” VVS-kalendern lucka 8: ”Plockar bort brickan och möts av detta” VVS-kalendern lucka 7: Kunden tyckte kylmaskinen presterade dåligt VVS-kalendern lucka 6: Så länge toabesökarna är högerhänta, så … VVS-kalendern lucka 5: ”Vi sätter en rejäl avdelare där” VVS-kalendern lucka 3: ”Rören kommer ut helt galet från vägg” VVS-kalendern lucka 2: ”Ibland är kommunikationen dålig mellan olika hantverkare” VVS-kalendern lucka 1: Satt som berget, stackaren