Logga in

VVS-kalendern lucka 16: ”Osäker … men tror det är ett problem”

Publicerad
16 dec 2023, 06:00
| Uppdaterad
18 dec 2023

Tänk om man behöver vattna rabatten mitt i vintern. Något som blir svårt om det blir som på vattenutkastaren i lucka 16.

Stefan Axemark lade förra vintern upp den här bilden i Rörmokare utan gränser med texten ”Osäker… men tror det är ett problem.” Nu är den med all sannolikhet aktuell igen. Mer än en ägare av vattenutkastare kommer att mötas av en liknande syn i vinter.

Lucka 15:
VVS-kalendern lucka 15: ”Något” udda placering av handfat

Lucka 14:
VVS-kalendern lucka 14: Ska se ut så här i alla trapphus

För VVS-Forum berättar Stefan Axemark att han jobbar med fastighetsförvaltning nu, men är rörläggare i botten. ”När jag såg grannens utekran tog jag bilden och hjälpte henne innan vattenskadan var ett faktum. Jag delar med mig av sådant här för att hjälpa andra bli varse om problemet och förebygga.”

VVS-kalendern lucka 16: ”Osäker … men tror det är ett problem” VVS-kalendern lucka 24: ”De hade tillverkat en liten ångbomb” VVS-kalendern lucka 23: ”En världsmästare hade inte placerat wc:n så dumt” VVS-kalendern lucka 21: ”Uppfinningsrikt att ta det som finns för att minska vibrationer” VVS-kalendern lucka 20: Vad är det för Risk på det silvriga till höger? VVS-kalendern lucka 19: ”Hade enligt egen utsago mycket goda hantverkarkunskaper” VVS-kalendern lucka 17: ”Glömt besticken bara, inget att gaffla om” VVS-kalendern lucka 15: ”Något” udda placering av handfat VVS-kalendern lucka 14: Ska se ut så här i alla trapphus VVS-kalendern lucka 13: ”Men på riktigt varför har man gjort såhär??” VVS-kalendern lucka 12: ”Tar man 145 spänn för en macka borde man ha råd med ett komplett TD” VVS-kalendern lucka 11: Blank tank VVS-kalendern lucka 10: DIY pissoar VVS-kalendern lucka 9: ”Tog en stund innan jag förstod vad som var fel på innedelen” VVS-kalendern lucka 8: ”Plockar bort brickan och möts av detta” VVS-kalendern lucka 7: Kunden tyckte kylmaskinen presterade dåligt VVS-kalendern lucka 6: Så länge toabesökarna är högerhänta, så … VVS-kalendern lucka 5: ”Vi sätter en rejäl avdelare där” VVS-kalendern lucka 4: Klamra like a boss VVS-kalendern lucka 3: ”Rören kommer ut helt galet från vägg” VVS-kalendern lucka 2: ”Ibland är kommunikationen dålig mellan olika hantverkare” VVS-kalendern lucka 1: Satt som berget, stackaren