Logga in

Nya vvsforum.se är här — med innehåll ännu närmare läsarna

Publicerad
25 mar 2021, 09:38
| Uppdaterad
26 mar 2021

Bättre navigation och bättre för dig som läser i mobilen. VVS-Forums nya sajt är här. Men den största nyheten kommer om en månad.

Klockan 23 i måndags kväll var vi några som låg och i sängen och uppdaterade våra mobiler för att få se ett års jobb bli till verklighet. Då pekades nämligen VVS-Forums sajt om till sin nya form. Men den största nyheten för er läsare kommer om en månad.

Sajten är inte bara responsiv för att se lika bra ut på mobil som på desktop — den är designad för mobilen i första hand. Allt har har byggts för att se bra ut på din högupplösta mobilskärm.

Om man får tro vår läsarundersökning från i höstas är VVS-Forum branschens viktigaste nyhetskälla. Vi på tidningen jobbar på ditt uppdrag och skriver om det som du vill läsa.

Det är oerhört viktigt för oss att förstå vad ni som grupp vill läsa om. Och utan inlogg är det svårt att skilja branschläsare från någon som kom via en länk på Facebook.

Men hur vet vi att du som läser det här verkligen arbetar i installationsbranschen?

Det är när man börjar ställa den sortens frågor som man landar i att vi vet för lite. Och svaret på den frågan är det som leder fram till att våra sajter ska vara till för er som är prenumeranter.

Vi kommer inte registrera läsning på individnivå. Däremot är det oerhört viktigt för oss att förstå vad ni som grupp vill läsa om. Och utan inlogg är det svårt att skilja branschläsare från någon som kom via en länk på Facebook, eller som googlade på våtrumsregler.

Därför kommer tidningen att vara för er som prenumererar. Vissa artiklar kan fortfarande vara för alla. Men merparten av det vi skriver kommer man behöva vara prenumerant för att läsa.

När vi lanserar det momentet på sajten kommer information om hur du som redan har en prenumeration på papperstidningen ska göra för att få tillgång till din digitala prenumeration. Till dess hoppas jag att ni är många som hör av er om vad ni tycker om den nya sajten!