Grattis Natalia!

Publicerad 16 sep 2016, 14:18

Natalia Strandberg, 39-årig mammaledig rörmokare från Stockholm, vann en trisslott som tack för att hon deltagit i VVS-Forums enkät om ROT-avdraget. 

Natalia Strandberg, som arbetar som VVS-montör på VVS Aktören AB i Huddinge, tror att svartjobben kommer att öka på grund av försämringen av ROT-avdraget. Dessutom tycker hon att det är rätt att skattesubventionera VVS- och byggtjänster. Hon påverkas av sänkningen av ROT-avdraget och anser att ROT-avdraget borde höjas till 50 procent igen.

– Jag har märkt att orderingången från privatpersoner hos rörfirmor minskat på grund av försämringen av ROT-avdraget. De flesta sparar det till de större ”måste” byten än till de ”små” borde byten. Just i Stockholm så accepteras fler droppande kranar och rinnande toaletter då vårt kubikpris på vatten är billigare än många andra städers, säger hon.

Här kan du delta i VVS-Forums enkät om ROT-avdraget. Glöm inte att skriva din epostadress i enkäten, så har du chansen att vinna en trisslott. Vi lottar ut en trisslott om dagen måndag–fredag!