Logga in

JMG VVS och Rörmontören Syd blev Årets hantverkare

Publicerad
22 apr 2016, 14:43

Västeråsföretaget JMG VVS och Rörmontören Syd i Staffanstorp utsågs nyligen till Årets hantverkare 2016 i två olika kategorier. Bakom utmärkelsen står Dorunner, en marknadsplats på internet för hantverkstjänster. Priset, som grundar sig på kundernas röster och kommentarer, delades ut på Hantverkargalan på Hamburger Börs i Stockholm. 

JMG VVS vann kategorin Små- och medelstora företag VVS. Företaget har två anställda och omsätter cirka 2,1 miljoner kronor.

– Vi tror vi får priset därför att vi håller vad vi lovar. Vi gör jobben lika noggrant som vi vill ha dem gjorda hemma hos oss själva. Tävlingen och prisutdelningen är viktig för att lyfta fram oss seriösa hantverkare, säger JMG VVS vd Johan Gyllegård i ett pressmeddelande.

Övriga finalister i samma kategori var: Interspol Systems, Stockholm, JTS Rörservice, Nacka, Pepe VVS i Mälardalen, Västerås och Rörömokar´n, Solna

Rörmontören Syd tog hem segern i kategorin Stora VVS-företag. Bolaget har 39 medarbetare och omsätter cirka 60 miljoner kronor.

–Vi är ett genuint familjeföretag med stark lokal förankring. Utnämningen är vårt bevis på att vår envetna satsning på kvalitet nu har lyckats. Hantverkargalan sporrar oss till att bli ännu bättre, säger Anders Sandell, delägare och styrelseledamot.

Kategorins övriga finalister var Johanneshovs Rör, Stockholm, VVS-Metoder Stockholm, VVS Montage i Bålsta och RS Rörservice, Stockholm.