Logga in
Detta är en annons från Blipp AB
Detta är är en annons från Blipp AB

Så kan du sänka månadskostnaden på leasingbilen

I dessa tider är det inte ovanligt att man som företagare behöver se över sina kostnader. Nu finns möjligheten att sänka sina leasingkostnader och behålla bilen, vilket i många fall är ett bättre ekonomiskt alternativ.

Många bilar har ett övervärde och det finns goda möjligheter att komma ner i månadskostnad – ofta flera tusenlappar på en dyrare bil. Att behålla sin bil har ofta flera fördelar, bland annat slipper man värdeminskningen det innebär att byta bil, samt att du troligen har en lägre fordonsskatt på din nuvarande.

Att lägga om sitt leasingavtal på blipp.se är smidigt – du behöver bara skicka in en intresseanmälan för en kostnadsfri offert. Väljer du att tacka ja så får du hjälp av en leasingexpert hela vägen till din nya månadskostnad. Fram tills den 31 december bjuder Blipp dessutom på uppläggningskostnaden, värde 695 kronor exkl. moms per bil.

Förbättra ditt leasingavtal:
– Kom ner i månadskostnad
– Försäkringserbjudande ingår
– Blipp sköter hela uppläggningen av din företagsleasing genom digital signering

Gör som Martin på Rönnings Rör — sänk månadskostnaden på era leasingbilar med Blipp. Med toppbetyg (4,7/5) på Trustpilot kan vi garantera dig en smidig och enkel Re:leaseaffär!