Logga in

Projektrörs nya filialchef: ”Vi är noga med vilka vi anställer”

Publicerad
24 feb 2023, 09:24

Camilla Kindahl är ny filialchef för Projektrör Väst i Uddevalla med planer för expansion. ”Inom två år ska vi vara 15–20 personer”, säger hon.

Camilla Kindahl är chef för Comfortföretaget Projektrörs nystartade filial i Uddevalla. Hon kommer från Grohe där hon var distriktssäljare i Väst. Projektrör har huvudkontor i Göteborg.

Nya Comfort med dotterbolag:
Projektrör i Comforts startnia

Basen flyttad till Uddevalla:
Bohusföretaget ska fortsätta växa – utanför VVS-kedjan

Vad lockade med jobbet?

– Jag blev erbjuden jobbet av företagets vd Stefan Johansson som jag har haft ett bra samarbete med under lång tid. Han var kund till mig som säljare på Grohe och innan dess när jag var säljare på Rehau, båda är avtalsleverantörer till Comfort. Jag gillar hans personlighet och hur han är som ledare. Han gör allt för att personalen ska trivas och ger personalen rätt förutsättningar, stöd och utbildningar för att göra ett bra jobb. Dessutom vurmar han för att det ska bli fler tjejer i branschen.

Varför startade Projektrör en filial i Uddevalla?

– Historiskt sett har Comfort funnits länge i Uddevalla men inte under de senaste åren. Därför fanns en efterfrågan på ett Comfortföretag som vänder sig både till privatkunder och företagskunder. Till privatpersoner erbjuder vi till exempelvis färdigt badrum, där kunden bara har en kontakt och vi löser allt från idé tills det är klart.

Berätta om filialen.

– Vi startade efter semestern förra året och nu är vi totalt sju personer. Hittills har vi mest jobbat med service, men vi kommer att öka med flera entreprenader. Vi gör försäkringsjobb i hela Trestadsområdet med Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg och kommer framöver även att åta oss dessa jobb inom Göteborgsområdet.

2018:
Comfotmedlem i Uddevalla i konkurs

Vilka är framtidsplanerna?

– Vår plan är att vi inom två år ska vara 15–20 personer och kunna åta oss större entreprenader och bygga upp en större avdelning för våra försäkringsjobb. Vi vill växa i lagom takt genom att bygga en stabil bottenplatta där alla jobbar enligt vårt verksamhetssystem. Vi är noga med vilka vi anställer så att de passar in i vårt team och delar våra värderingar. Vi vill vara en långsiktigt attraktiv arbetsgivare.