Logga in

”Jag lovar att det kommer 100 nya produkter i år”

Publicerad
13 aug 2020, 15:35

Coronakris och inställda mässor. Men visst kommer det massor av nya VVS-produkter ändå. Det kan du hjälpa VVS-Forum att bevisa.

VVS-Forum blev som så många andra snuvade på årets VVS-mässor Nordbygg och Mostra. En massa företag hade laddat för storslagna lanseringar av nya produkter inom en rad områden men har inte kommit ut med dem som planerat.

Men VVS-branschen rullar på, både installatörer och leverantörer jobbar vidare och utveckling pågår som vanligt. 

– För branschen är det viktigt att utvecklingen går vidare och inte stannar av bara för att vi inte kan ses fysiskt. Därför kommer vi att erbjuda en arena där företag kan visa upp sina produkter och där läsarna kan ta del av dessa, säger Fredrik Karlsson, chefredaktör på VVS-Forum.

Så har VVS-produkterna påverkat samhällsutvecklingen: ”Håll dig ren – och tacka VVS:arna för blandaren”

VVS-Forums nummer 9 blir därför ett specialnummer om nya produkter. I samband med det publiceras samma produktsatsning på webben och det kommer ett specialnyhetsbrev med dessa sammanställda.

Kostar det pengar för företagen att vara med?
– Vi uppmanar företagen att skicka in pressreleaser eller att de skriver ett par rader om en ny produkt och skickar till oss tillsammans med en högupplöst bild. Av det plockar vi en rubrik plus en mening till vår sammanställning. Det är redaktionellt utrymme och något vi aldrig tar betalt för. Men om företagen vill att deras produkter ska synas mer så rekommenderar vi att de köper annonsutrymme i samband med produktlanseringen.

April 2020: Nordbygg ställs in i år

Hur många nya produkter tror du ni kommer att få in?
– Jag stack ut hakan om antalet när vi planerade detta så jag får väl stå för det: Jag lovar att det kommer 100 nya produkter i år, säger Fredrik Karlsson.

Fonot: Mejla information om dina nya produkter med bild senast 31 augusti till:
produkter@vvsforum.se