Logga in

Radiator installerar i ny Coop-butik

Publicerad
14 jun 2010, 14:22

Radiator VVS Göteborgsfilial har fått åtta nya VS-entreprenader med ett totalt ordervärde av cirka 15,5 miljoner kronor. Det handlar både om nybyggnadsprojekt och om ROT-projekt. Ett exempel i den förstnämnda kategorin är en ny Coop-butik i Lysekil.

Coop Extra-butikens yta blir cirka 2 500 m². Radiator genomför projektet i samarbete med IV Väst i Dingle som har totalentreprenaden för el, VS och ventilation. Ordervärdet för Radiator är cirka 1,5 miljoner kronor. Arbetena startar i augusti och beräknas bli klara i mars 2011. Beställare är SEFA Byggnads AB.

På Riksdalersgatan i Högsbo i Göteborg byggs totalt 99 nya lägenheter i två punkthus och ett lamellhus. Arbetena startar i augusti och pågår till maj 2012. Beställare är Tuve Bygg och slutkund är Familjebostäder.

I Bohus utanför Kungälv byggs en ny idrottshall. Arbetena startar i juni och pågår till april 2011. Beställare är AF Bygg.

Awapatents kontor i centrala Göteborg byggs om och till. Arbetena har startat och pågår till november i år. Beställare är Skanska och slutkund är Vasakronan.

Radiator utför också hyresgästanpassningar i Fabrics kontor i samma område i centrala Göteborg. Projektet har startat och pågår till september i år. Beställare är Byggfokus och byggherre är Vasakronan.

Entréhallen till Campus Haga inom Göteborgs universitet byggs om. Projektet pågår mellan augusti och november i år. Beställare är NCC.

I Majorna i Göteborg monterar Radiator vattenmätare och ventiler i 314 lägenheter. Beställare är Manodo och slutkund är Bostadsbolaget. Arbetena startar i slutet av juni och pågår till månadsskiftet augusti/september.

På Volvo Personvagnars anläggning i Torslanda byter Radiator två kyltorn. Projektet genomförs i två etapper, den första i juli och augusti i år, den andra startar i november och pågår till april 2011. Beställare är CA Mörck AB.