Logga in

”Tyvärr tror jag en branschkollega ligger bakom detta”

Publicerad
2 maj 2023, 05:09
| Uppdaterad
28 apr 2023

Den här kringelikroken stötte Kari Oinas ofrivilligt på under ett hotellbesök. Några fler som blir lika irriterade över avsaknaden av yrkesstolthet?

”Jag är projektledare och delägare på Dece rör. Jag hade varit och besökt vårt projekt Kicks i Rosersberg och åkte därifrån vidare mot Vansbro. Där är vi med och bygger ut Lykos lagerhall. Så jag behövde övernatta på vägen och hittade ett hotell i Borlänge. I allrummet fanns detta konstverk. Först var jag förvånad och road, men det byttes snart mot irritation och undrande om hur fan man kan lämna nåt sånt efter sig! Var tvungen att gå ut från rummet …

Mer tokerier:
Fullt av VVS-fel i nyrenoverade badrum: ”Folk kanske går på det där”

Tyvärr så tror jag att det är någon branschkollega som ligger bakom detta. Det grundar jag på att man har använt pressdelar och till det behöver man en pressmaskin vilket hemmapulare sällan äger. Många tycker det är skoj med typ sådana här montage. Jag har också kanske nån gång släng mig med utrycket: är det tätt så är det rätt! Men jag tycker verkligen inte så. Verkar som en del inte har någon yrkesstolthet. Själv strävar jag alltid att lämna snygga och bra montage efter mig/oss. Finns det sådana montörer kvar så får dom gärna höra av sig då vi är i behov av duktiga medarbetare.”