Logga in

Assemblin köper stor VS-installatör i Stockholm

Publicerad
6 maj 2021, 10:15

Assemblin VS köper J Wretvall Rörservice (JW Rörservice) som har 31 medarbetare och omsätter cirka 90 miljoner kronor.

Sandbäckens köper Stockholmsföretag
Därför säljer han VVS-firman och släpper uppfinningen

Stockholms Rörexpress växer med 100 miljoner
Storskogen gör stort rörförvärv i Stockholm

JW Rörservice etablerades 1997, har basen i Rönninge och är verksamt i hela Storstockholm. Bolaget erbjuder namnet till trots främst VS-installationer i entreprenaduppdrag men har också en mindre serviceverksamhet.

Företaget har spetskompetenser inom energiteknik, licenssvetsning (tig, svart och orbital) samt medicinska gaser. Kundportföljen består främst av mindre och mellanstora bygg- och fastighetsbolag samt offentlig verksamhet.

– JW Rörservice är ett högkvalitativt och innovativt bolag med kompetens att delta i hela byggprocessen, säger Andreas Aristiadis, vd och affärsområdeschef för Assemblin VS, i ett pressmeddelande.

Företaget sökte en ny ägarlösning i samband med ett generationsskifte.

– Vår filosofi baseras på kompetens, engagemang och välmående i grupp vilket har resulterat i att våra kunder känner sig trygga. Assemblin har imponerat med en professionell struktur och bra kultur samtidigt som ledningen har visat ett genuint engagemang och har båda fötterna på jorden, säger Mårten Eriksson, vd för JW Rörservice.

JW Rörservice med på listan
De är VVS-branschens 47 superföretag

JW Rörservice utsågs 2018 till ett så kallat superföretag av kreditupplysningsföretaget Bisnode och tidningen Veckans Affärer.