Ny Bad & Värme-medlem i Göteborg

Publicerad 10 aug 2016, 15:23

Badrumsgruppen i Göteborg med butik på Hisingen blev i juli ny medlem i Bad & Värme. Därmed har kedjan åter representation i Göteborg efter att Frej Jonsson lämnade Bad & Värme månaden innan. Badrumsgruppen i Göteborg, som omsätter cirka 40 miljoner kronor, öppnar i höst en ny butik i Sisjön.

Badrumsgruppen/Rörshoppen i Göteborg AB blev medlem i Bad & Värme den 12 juli.

– Vi har lagt ned mycket tid och energi på att hitta rätt partner i Göteborgsområdet. Efter att ha haft kontakt med flera intressanta företag fann vi, Bad & Värme och Badrumsgruppen, varandra. Vi har samma syn på butiksupplägg, vikten av att erbjuda kunderna även installation från en och samma leverantör. Överlag vill vi båda driva utvecklingen inom VVS, säger Bad & Värmes vd Stefan Berglund i ett pressmeddelande.

Badrumsgruppen har drivit butik på Hisingen i 48 år.

– Med egna VVS-hantverkare har de byggt starka kundrelationer. Vår gemensamma satsning för expansion i Västsverige fortsätter enligt plan. Att göra det med någon som kan Göteborgsmarknaden som Badrumsgruppen, kan inte bli bättre. Butiken på Hisingen kommer nu att bli Bad & Värme-profilerad, säger Stefan Berglund.

På gång för Badrumsgruppen är även en ny butik i Sisjön söder om Göteborg.

– Under hösten startar vår första gemensamma storsatsning, med öppnandet av en helprofilerad och modern butik i Sisjön. Tillsammans har vi ritat och skapat en mycket modern och kundvänlig VVS-butik, Badrumsgruppens ägare och vd Toni Montheli och tillägger:

– Att öppna butik i Sisjön är att etablera sig där köpkraften finns medelinkomsten i närområdet ligger 30 procent högre än Göteborgssnittet. Alltså ett mycket attraktivt läge där 200 000 bor strax intill.

Även i Stockholm drivs VVS-butiker under namnet Badrumsgruppen genom ett separat bolag, som ägs av Toni Monthelis son Pär, men det är för närvarande bara Göteborgsbolaget som blivit medlem i Bad & Värme.