Logga in

VVS-Forum bevakar Almedalen

Publicerad
29 jun 2016, 13:30

ALMEDALEN. På söndag kväll smygöppnar Almedalsveckan i Visby med Svensk Byggnärings traditionella byggmingel. Precis som förra året så är byggande och bostadsfrågor heta. VVS-Forum är självklart på plats med två reportrar och en chefredaktör som totalt bevakar närmare 70 seminarier.

Några exempel på seminarier – som ni kommer att kunna läsa om både i papperstidningen i augusti och på www.vvsforum.se – är Medlingsinstitutets evenemang om löneskillnaden mellan kvinnor och män, fusk med nära noll-energihus (NCC) och ekonomisk brottslighet (Ekobrottsmyndigheten).

– Det här är tolfte året i rad som VVS-Forum bevakar Almedalsveckan, säger Jan Lööf, chefredaktör på VVS-Forum och tillägger att stora delar av bygg- och VVS-branschen finns på plats.

Almedalsveckan 2016 har fler evenemang och arrangörer jämfört med förra året. I dagsläget har veckan drygt 3 700 evenemang, cirka 1 700 arrangörer och nästan 7 000 medverkande i själva evenemangen.

– Almedalsveckan är unik som erbjuder alla möjligheten att ta del av och påverka samhällsdebatten genom att både skapa egna evenemang och att kostnadsfritt ta del av andras, säger Jenny Sander, koordinator för Almedalsveckan, i ett pressmeddelande.

 Läs mer om Almedalen på webben www.vvsforum.se och i VVS-Forum nr 7–8/2016 med utgivning den 26 augusti.